Recenzije Keto Diet

 • Marko
  Nikad nisam mislio da ću smršati 70 kg. Moja težina je uvijek preko 100 i to nije mi smetalo do početka nevaljala srce. Guraju gladi i druge opasna zdravstvena dijetama pokušao sam kapsule Keto Diet sa ketogenic dijetu i sve je platio sa. Težine je prošlo glatko, i glad ne, naprotiv, ja je čak više veseo nego obično!
  Keto Diet
 • Marina
  Pao na ova kapsula 13 kilograma za par mjeseci. Mislim rezultat je dobro, nema više posla, ali vrlo brzo da izgubiš na težini šteti zdravlju, i onda se sve događa glatko i tiho, jesti i izgubiš na težini.
  Keto Diet
 • Marina
  Najbolji lijek da sam pokušao, težina je zaglavljen i ne raste, iako je sada sam dozvolio sebi slatkiše ili cokolada. Je mogao da izgubiš na težini skoro dva puta, u isto vrijeme, vrlo polako, gotovo bez promjena biti.
  Keto Diet
 • Nikolina
  Jesti i izgubiš na težini – je li to moguće? Ispostavilo se Da, ako piješ kapsule Keto Diet. Tamo je sve, naravno, samo masti i proteina, ali gladan ne osećam. Malo neobično prvo da jedem, ali se navikneš na to vrlo brzo.
  Keto Diet
 • Ivan
  Keto-dijeta – samo po sebi, velika stvar, ali sa ovim kapsule proces skoro dva puta brže. I u početku, kad je samo na dijeti, nema slabost, tijelo odmah kreće i debela pocinje da gori.
  Keto Diet
Ocjena Keto Diet
4
12