Korištenja instrukcije Keto Diet

Keto Diet korištenja instrukcije

korištenja instrukcije Keto Dijetu

Kako da koristim proizvod za prijelaz tijela za debele potrošnje? Kako da uzmeš pilule za sigurno gubitak težine kroz ketosis bila je glatka i efikasna? Odgovor na ova pitanja da ćete naći u instrukcije ispod. Također, papir verziju priručnik je vezan za ovu kutiju sa kapsule to može naručiti online u Bih.

Prije jela piće jedna kapsula Keto Diet, pijem vodu. Uzmi ovo lijekovi tri puta dnevno. Stopa prijavu mogu razlikovati od 3 tjedna za 3 mjeseca, nakon ovog perioda za roku od mjesec dana. Glatko ići na dijetu i obično, svaki dan smanjenje iznosu od debela u dijeti. Nakon pauze, možete ponoviti, naravno.

Dijetu tokom ketogenic dijetu treba uključiti hranu sadrže unsaturated masne kiseline su: Flaxseed a maslinovo ulje, masline, masna more ribu, sir, orahe, jaja. Dozvoljeno potrošnje proteina, meso i mesnih prerađevina. Pazi na broj ugljikohidrata, bolje je da ne koristiš više od 30 grama hidrata dan, inače te mogu pada u metabolizam i odmor u procesu gubitak težine.

Naznake:

  • Težine iznad granice za tvoj rast više od 15%.
  • Tipično depozite debela na zadnjicu i stomak celulit.
  • Asthenic sindrom, dnevnik slabost i depresivna raspoloženje.

Kontraindikacija

Kapsule su dizajnirani da bezbedno smanji težinu od ulazi u telo u stanje ketosis, i ne nuspojave, zahvaljujući prirodni sastojke. Ali droge ne bi davali da žene u državi trudnoća ili dojenje.